MoreFloors Breda BV,

Al meer dan 15 jaar HET bedrijf voor al uw vloeren, of u nu gaat verhuizen of “verthuizen” (verbouwen).
Sterke punten van MoreFloors zijn de keuze in zeer veel verschillende soorten vloeren én de mogelijkheid deze materialen desgewenst met elkaar te combineren, en dat allemaal op één adres:

 • hout (visgraat, lamel- of multiplank) met keramische of natuursteen tegels, of met pvc in de keuken, bijkeuken.
 • Keramisch parket (ook weer in visgraat of planken) op de beneden verdieping en pvc of laminaat op de bovenverdieping.
 • Of gewoon de gehele woning met een en dezelfde vloer bekleden, wij draaien er ons hand er niet voor om.
 • Vloerverwarming of gevlinderd beton kunt u ook bij ons laten regelen;
 • u kunt kiezen uit tal van randafwerkingen: plinten in verschillende maten, kleuren en materialen,
 • en  inloopmatten hebben we ook te kust en te keur.
 • Voor alle vloertypes geldt: worden vakkundig geïnstalleerd door vakmensen.

Wij geven u  een compleet advies voor uw nieuwe of bestaande vloer. Door gebruik te maken van onze kennis en ervaring bent u verzekerd van een vloer die aan al uw verwachtingen voldoet. Ook krijgt u uitgebreid advies over het onderhoud en reiniging van de desbetreffende vloeren. Wij zijn actief in geheel Nederland en Vlaanderen. U kunt vertrouwen op onze vaste, deskundige vloerenleggers.

Heeft u interesse in Bauwerk Parkett? U kunt dan het beste een geheel vrijblijvend vloeren advies gesprek aanvragen. Bel 076 - 532 89 75 om een afspraak te maken, we helpen u graag!

Topkwaliteit in Parket

Niet voor niets is Bauwerk Parkett al ruim 80 jaar dé producent van karakteristieke en hoogwaardige vloeren. Altijd innovatief op het gebied van gezond leven, duurzaamheid en design. Zwitserse nauw­keurigheid met een perfecte pasvorm van de planken. Vakmanschap is de basis voor het eersteklas kwaliteitsparket van Bauwerk Parkett. Om de kwaliteit te waarborgen is er een selecte groep parket- en interieurexperts in Nederland geselecteerd door Bauwerk Parkett.

Parket op vloerverwarming, het kan écht!

In Zwitserland heeft de ontwikkeling van vloerverwarming met hout een behoorlijke voorsprong, omdat er al veel langer gebruik gemaakt wordt van vloerverwarming. Het Zwitserse Bauwerk Parkett innoveert hier al sinds de jaren 70 mee.

De warmtedoorlaatweerstand van een houten vloer is zeer bepalend. Bauwerk Parkett onderscheidt zich op dit gebied met een toplaag en een HDF-onderdrager. Dit tweelaags product voldoet met een zeer lage weerstand van 0,049 m2 K/W ruimschoots aan alle warmteweerstandseisen van vloerverwarmingsleveranciers.

7 redenen om te kiezen voor Bauwerk Parkett:

 • 1. NATUURLIJK Levendig en echt. Houten vloeren zijn uniek en veelzijdig, ze geven elke ruimte charme.

 • 2. ECOLOGISCH Hout is een natuurlijke, herbruikbare grondstof. Met duurzame bosbouw zorgen we ervoor dat er niet meer hout verwerkt wordt dan er nieuw groeit of opnieuw bebost wordt.

 • 3. UNIEK Hout is altijd origineel, iedere plank is uniek. Door diverse producten te combineren ontstaan unieke varianten.

 • 4. AANGENAAM Een parketvloer geeft sfeer en voelt aangenaam warm aan.

 • 5.TIJDLOOS MOOI Parket geldt als een echte klassieker, geschikt voor iedere woonstijl!

 • 6. MAKKELIJK TE ONDERHOUDEN Het schoonhouden en onderhouden van Bauwerk Parkett is erg eenvoudig met de juiste onderhoudsproducten.

 • 7. DUURZAAM Bij juist onderhoud kan het parket meerdere generaties mee. Door de vloer te bewerken kan de kleur of uitstraling van de vloer worden veranderd.

Wählen Sie Ihre Länderseite, um Inhalte für Ihren Standort zu sehen.
Select your country page to see content for your location.
Sélectionnez la page de votre pays pour voir le contenu de votre emplacement.
Seleziona la pagina del tuo paese per visualizzare i contenuti per la tua posizione.