Over Tida Parket

Sinds de oprichting in 1978 zijn we bij Tida elke dag opnieuw gefascineerd door het mooiste product van Moeder Natuur: Hout! De ongekende mogelijkheden en natuurlijke schoonheid van hout inspireren ons niet alleen in het creëren van de mooiste parketvloeren maar in alle toepassingen van hout. Zoals bijvoorbeeld ook het bekleden van een wand, een trap of een terras. We zijn altijd op zoek naar nieuwe kleuren, legpatronen, materialen en technieken in ons streven naar het perfecte resultaat voor elk uniek project.

Onze uitdaging vinden we in het juiste advies van elke unieke klantwens. Of het nu gaat om renovatie van een slaapkamervloer of een nieuwe Versailles vloer in een kasteel. Met een heldere aanpak en een goede prijs-kwaliteit verhouding start de ontdekkingstocht in onze ruime showroom. Wij adviseren, begeleiden en ontzorgen tot u de trotse bezitter bent van een prachtige ‘Tida-vloer’. Onze missie is voltooid als onze klanten jaren na installatie nog altijd even enthousiast zijn als op de dag van oplevering.

Topkwaliteit in Parket

Niet voor niets is Bauwerk Parkett al ruim 80 jaar dé producent van karakteristieke en hoogwaardige vloeren. Altijd innovatief op het gebied van gezond leven, duurzaamheid en design. Zwitserse nauw­keurigheid met een perfecte pasvorm van de planken. Vakmanschap is de basis voor het eersteklas kwaliteitsparket van Bauwerk Parkett. Om de kwaliteit te waarborgen is er een selecte groep parket- en interieurexperts in Nederland geselecteerd door Bauwerk Parkett.

Parket op vloerverwarming, het kan écht!

In Zwitserland heeft de ontwikkeling van vloerverwarming met hout een behoorlijke voorsprong, omdat er al veel langer gebruik gemaakt wordt van vloerverwarming. Het Zwitserse Bauwerk Parkett innoveert hier al sinds de jaren 70 mee.

De warmtedoorlaatweerstand van een houten vloer is zeer bepalend. Bauwerk Parkett onderscheidt zich op dit gebied met een toplaag en een HDF-onderdrager. Dit tweelaags product voldoet met een zeer lage weerstand van 0,049 m2 K/W ruimschoots aan alle warmteweerstandseisen van vloerverwarmingsleveranciers.

7 redenen om te kiezen voor Bauwerk Parkett:

  • 1. NATUURLIJK Levendig en echt. Houten vloeren zijn uniek en veelzijdig, ze geven elke ruimte charme.

  • 2. ECOLOGISCH Hout is een natuurlijke, herbruikbare grondstof. Met duurzame bosbouw zorgen we ervoor dat er niet meer hout verwerkt wordt dan er nieuw groeit of opnieuw bebost wordt.

  • 3. UNIEK Hout is altijd origineel, iedere plank is uniek. Door diverse producten te combineren ontstaan unieke varianten.

  • 4. AANGENAAM Een parketvloer geeft sfeer en voelt aangenaam warm aan.

  • 5.TIJDLOOS MOOI Parket geldt als een echte klassieker, geschikt voor iedere woonstijl!

  • 6. MAKKELIJK TE ONDERHOUDEN Het schoonhouden en onderhouden van Bauwerk Parkett is erg eenvoudig met de juiste onderhoudsproducten.

  • 7. DUURZAAM Bij juist onderhoud kan het parket meerdere generaties mee. Door de vloer te bewerken kan de kleur of uitstraling van de vloer worden veranderd.

PERSÖNLICHES WOHLGEFÜHL
Ein Holzboden von Bauwerk bringt ein echtes Stück Natur nach Hause und erfüllt das Leben jeden Tag mit Wärme. Die spürbare Natürlichkeit spricht alle Sinne an und sorgt in jedem Raum für ein gesundes und perfekt ausbalanciertes Wohlgefühl.
DURCHDACHTES DESIGN
Mit feinem Gespür für Ästhetik und einem ausgeprägtem Sinn für intelligente Funktionalität bringen wir die unvergleichlichen Merkmale von echtem Holz immer wieder neu zur Geltung. So entstehen bei Bauwerk Böden für persönliche Bedürfnisse - hochwertig und zeitlos schön.
SCHWEIZER PRÄZISION
Seit jeher prägen Leidenschaft, Sorgfalt und Präzision unser Denken und Handeln. So fertigen wir Qualitätsparkett für höchste Ansprüche. In jedem Bauwerk-Boden stecken jahrzehntelange Erfahrung und viel Liebe zum Detail. Das macht unsere Böden zu einzigartigen Begleitern - ein Leben lang.
INNOVATIVE PARKETT­LÖSUNGEN
Innovation bedeutet für uns, Holz immer wieder neu zu denken - als ganzheitliche Lösung für den Weg vom Produkt, über den Service und die Pflege bis zur Renovierung. Und dies immer mit dem einen Ziel: Böden für ein einzigartiges Raumerlebnis zu schaffen.