BLOEMEN PARKET

De geur van hout en koffie komt je uitnodigend tegemoet als je de showroom binnenloopt. Bloemen Parket inspireert tot creatieve en originele vloerideeën in parket, pvc, laminaat of houten vloeren. Op de vloer of tegen de wand, innovatief en duurzaam.

Elke nieuwe vloer begint met persoonlijke aandacht voor de klant. Wensen en verwachtingen zijn het vertrekpunt voor het realiseren van een mooie en duurzame vloer. En jarenlang vloergenot. Daar staat Bloemen Parket als familiebedrijf al meer dan 45 jaar om bekend.  

Eigen vakmensen met een ruime ervaring en bewezen kwaliteit waarborgen een vloergenot van de bovenste plank. Vloeren gelegd in traditionele patronen als visgraat of Hongaarse punt in combinatie met innovatieve toepassingen zorgen voor een meesterlijk eindresultaat.

Naast advies, verkoop en het leggen van vloeren is Bloemen Parket gespecialiseerd in het onderhoud en restaureren van parket en houten vloeren. Door ons milieuvriendelijk stofvrij schuren en lakken gunnen onze vakmensen elk verwaarloosd parket of houten vloer een nieuw leven.

Bloemen Parket biedt een brede waaier aan vloeroplossingen. Voor elke smaak, elk interieur, elk gebruik en binnen elk budget.

Wählen Sie Ihre Länderseite, um Inhalte für Ihren Standort zu sehen.
Select your country page to see content for your location.
Sélectionnez la page de votre pays pour voir le contenu de votre emplacement.
Seleziona la pagina del tuo paese per visualizzare i contenuti per la tua posizione.