Bauwerk Parket: het fundament van uw droominterieur

Wat u ook doet met meubels en woonaccessoires, de vloer bepaalt grotendeels de sfeer en uitstraling van ieder interieur. Uw vloerbedekking is daar letterlijk het fundament van. Daarom zoekt u een vloer die volledig past bij uw persoonlijke smaak, en waarop u uw interieur geheel volgens uw eigen wensen kunt inrichten.

Als Holleman Parket kunnen wij u met Bauwerk Parket keuze bieden uit meer dan 400 verschillende kleuren, afwerkingen en maten. Want sinds kort behoren wij tot het exclusieve dealernetwerk voor Nederland. Bauwerk biedt een assortiment écht houten parketvloeren, dat zijn weerga niet kent. Vloeren van topkwaliteit in verschillende prijssegmenten. Bovendien zijn de vloeren al in de fabriek gelakt of geolied, zodat deze snel en zonder vervelende geurtjes kunnen worden geïnstalleerd. Als parketspecialist kunnen wij alle Bauwerk-vloeren voor uw installeren op vloerverwarming én in appartementen volgens de daarvoor geldende geluidsnormen. Niets staat de weldadige warmte van echt hout onder uw voeten meer in de weg!

Met Bauwerk kiest uw voor de betrouwbaarheid van een Zwitsers topmerk, dat al ruim 80 jaar parketvloeren – en niets anders – maakt. De hoogwaardige kwaliteit en uitstraling van Bauwerk Parket ziet u ook terug omdat dit wereldwijd ligt in talloze musea, kantoren, luxe winkels en overheidsgebouwen. Dankzij de slijt- en krasvaste afwerklaag is uw Bauwerk-vloer gemakkelijk te onderhouden. De fabrikant geeft tien jaar garantie op verborgen gebreken.

Met Bauwerk kiest uw voor de schoonheid en uitstraling van echt hout. Een natuurproduct waar uw tientallen jaren plezier van zult hebben. Als houtliefhebber kiezen ook wij bewust voor Bauwerk omdat bijna 95 procent van al het gebruikte hout afkomstig is uit gecertificeerde en duurzaam beheerde Europese bossen. Ook doet deze fabrikant er veel aan schadelijke gevolgen voor het milieu zoveel mogelijk te beperken. Nog een goede reden met Bauwerk Parket de basis voor uw droominterieur te leggen!

Om u alle mogelijkheden en voordelen van Bauwerk Parket te laten zien, ontvangen wij u graag in onze showroom.

Wählen Sie Ihre Länderseite, um Inhalte für Ihren Standort zu sehen.
Select your country page to see content for your location.
Sélectionnez la page de votre pays pour voir le contenu de votre emplacement.
Seleziona la pagina del tuo paese per visualizzare i contenuti per la tua posizione.