Over TMC Wonen Goes & Bergen op Zoom

“Een houten vloer is no-nonsense, degelijk en authentiek” aldus Wim Witte, houten vloeren specialist in TMC Goes. Het verschil tussen Houten Vloeren en Parket is dat de eerste massieve houten planken zijn. Bij parketvloeren wordt een massief houten toplaag verlijmd op een onderlaag van multiplex (=multiplank) of meerdere lagen verlijmd vurenhout (=lamelplank).

Vooral de multiplank uitvoering zorgt voor een stabiele houten vloer waarbij je veel minder last hebt van werking door vocht. Toch blijft het bij houten vloeren belangrijk om de relatieve luchtvochtigheid binnenshuis in de gaten te houden, zeker in de winter met binnen de verwarming aan en buiten een koude droge lucht. Een optimale luchtvochtigheid zit tussen de 50 en 60 procent. Je kunt dit meten met een zogenaamde hygrometer. Let op: plaats deze niet bij een buitenmuur of raam want daar is de luchtvochtigheid vaak hoger.

Bekijk Bauwerk Parkett in twee van onze showrooms!

Bij TMC Wonen geven we graag advies over dit mooie natuurproduct, kom daarom langs in één van onze winkels! Bauwerk Parkett is te zien in onze showroom in Goes en in Bergen op Zoom op Konijnenburgweg 13. We verwelkomen u graag! En het leggen? Dat doen we natuurlijk zelf, met eigen vakmensen!

Topkwaliteit in Parket

Niet voor niets is Bauwerk Parkett al ruim 80 jaar dé producent van karakteristieke en hoogwaardige vloeren. Altijd innovatief op het gebied van gezond leven, duurzaamheid en design. Zwitserse nauw­keurigheid met een perfecte pasvorm van de planken. Vakmanschap is de basis voor het eersteklas kwaliteitsparket van Bauwerk Parkett. Om de kwaliteit te waarborgen is er een selecte groep parket- en interieurexperts in Nederland geselecteerd door Bauwerk Parkett.

Parket op vloerverwarming, het kan écht!

In Zwitserland heeft de ontwikkeling van vloerverwarming met hout een behoorlijke voorsprong, omdat er al veel langer gebruik gemaakt wordt van vloerverwarming. Het Zwitserse Bauwerk Parkett innoveert hier al sinds de jaren 70 mee.

De warmtedoorlaatweerstand van een houten vloer is zeer bepalend. Bauwerk Parkett onderscheidt zich op dit gebied met een toplaag en een HDF-onderdrager. Dit tweelaags product voldoet met een zeer lage weerstand van 0,049 m2 K/W ruimschoots aan alle warmteweerstandseisen van vloerverwarmingsleveranciers.

7 redenen om te kiezen voor Bauwerk Parkett:

  • 1. NATUURLIJK Levendig en echt. Houten vloeren zijn uniek en veelzijdig, ze geven elke ruimte charme.

  • 2. ECOLOGISCH Hout is een natuurlijke, herbruikbare grondstof. Met duurzame bosbouw zorgen we ervoor dat er niet meer hout verwerkt wordt dan er nieuw groeit of opnieuw bebost wordt.

  • 3. UNIEK Hout is altijd origineel, iedere plank is uniek. Door diverse producten te combineren ontstaan unieke varianten.

  • 4. AANGENAAM Een parketvloer geeft sfeer en voelt aangenaam warm aan.

  • 5.TIJDLOOS MOOI Parket geldt als een echte klassieker, geschikt voor iedere woonstijl!

  • 6. MAKKELIJK TE ONDERHOUDEN Het schoonhouden en onderhouden van Bauwerk Parkett is erg eenvoudig met de juiste onderhoudsproducten.

  • 7. DUURZAAM Bij juist onderhoud kan het parket meerdere generaties mee. Door de vloer te bewerken kan de kleur of uitstraling van de vloer worden veranderd.

Wählen Sie Ihre Länderseite, um Inhalte für Ihren Standort zu sehen.
Select your country page to see content for your location.
Sélectionnez la page de votre pays pour voir le contenu de votre emplacement.
Seleziona la pagina del tuo paese per visualizzare i contenuti per la tua posizione.