Sinds 1977 vertrouwd met hout

Willemen Parket, is sinds 1977 vertrouwd met hout. Willemen Parket is nu in handen van de broers René en Mark Willemen, zij hebben de bedrijfsvoering volledig overgenomen van hun ouders Gerard en Ankie, die ooit in 1977 zijn begonnen. Al zijn zij nog regelmatig in het bedrijf te vinden. René verzorgt de verkoop en administratie en Mark is, naast de verkoop, ook verantwoordelijk voor de planning en stuurt de parketteurs aan. 

Kwaliteit en zekerheid

Een vloer van Willemen Parket betekent kwaliteit en zekerheid. Willemen Parket beschikt over eigen parketteurs die vakmanschap hoog in het vaandel hebben staan. Daarnaast werkt het bedrijf alleen met de allerbeste materialen. Ook is Willemen Parket een CBW erkend. Kopen bij een CBW-erkende winkel biedt voordelen, maar vooral: meer zekerheid. Winkels die CBW-erkend zijn, hanteren algemene voorwaarden die jou als consument extra goed beschermen. Hierin zijn alle regels opgenomen die van belang zijn als je iets koopt, bijvoorbeeld over (aan)betalen, annulering, levertijd, levering, vervoer en garantie.

Willemen Parket, sinds 1977 vertrouwd met hout, staat voor:

  • Een echt familiebedrijf
  • Eigen vakbekwame parketteurs
  • Ruime showroom
  • Groot assortiment in parket-, PVC- en laminaatvloeren
  • Verschillende prijsklassen in alle productgroepen
  • CBW-erkend
  • Bestellen zonder aanbetaling
  • Onderhoudsadvies bij oplevering
  • Gegarandeerd de beste prijs

Willemen Parket biedt vele mogelijkheden binnen parketvloeren. Onze adviseurs helpen u graag bij het maken van de juiste keuze. Echt parket is eenvoudig te herkennen, wij bieden u mooie, echte houten parketvloeren.

We stellen veel eisen aan onze vloeren. Deze moet strak en egaal liggen, slijtvast zijn en mag niet krimpen of uitzetten bij temperatuurverschillen. Met parket heeft u altijd een prachtige, duurzame vloer van natuurlijk houtmateriaal. Wilt u meer weten? Willemen Parket vertelt u graag meer. Bezoek de ruime showroom in Velddriel.

Topkwaliteit in Parket

Niet voor niets is Bauwerk Parkett al ruim 80 jaar dé producent van karakteristieke en hoogwaardige vloeren. Altijd innovatief op het gebied van gezond leven, duurzaamheid en design. Zwitserse nauw­keurigheid met een perfecte pasvorm van de planken. Vakmanschap is de basis voor het eersteklas kwaliteitsparket van Bauwerk Parkett. Om de kwaliteit te waarborgen is er een selecte groep parket- en interieurexperts in Nederland geselecteerd door Bauwerk Parkett.

Parket op vloerverwarming, het kan écht!

In Zwitserland heeft de ontwikkeling van vloerverwarming met hout een behoorlijke voorsprong, omdat er al veel langer gebruik gemaakt wordt van vloerverwarming. Het Zwitserse Bauwerk Parkett innoveert hier al sinds de jaren 70 mee.

De warmtedoorlaatweerstand van een houten vloer is zeer bepalend. Bauwerk Parkett onderscheidt zich op dit gebied met een toplaag en een HDF-onderdrager. Dit tweelaags product voldoet met een zeer lage weerstand van 0,049 m2 K/W ruimschoots aan alle warmteweerstandseisen van vloerverwarmingsleveranciers.

7 redenen om te kiezen voor Bauwerk Parkett:

1. NATUURLIJK Levendig en echt. Houten vloeren zijn uniek en veelzijdig, ze geven elke ruimte charme.

2. ECOLOGISCH Hout is een natuurlijke, herbruikbare grondstof. Met duurzame bosbouw zorgen we ervoor dat er niet meer hout verwerkt wordt dan er nieuw groeit of opnieuw bebost wordt.

3. UNIEK Hout is altijd origineel, iedere plank is uniek. Door diverse producten te combineren ontstaan unieke varianten.

4. AANGENAAM Een parketvloer geeft sfeer en voelt aangenaam warm aan.

5.TIJDLOOS MOOI Parket geldt als een echte klassieker, geschikt voor iedere woonstijl!

6. MAKKELIJK TE ONDERHOUDEN Het schoonhouden en onderhouden van Bauwerk Parkett is erg eenvoudig met de juiste onderhoudsproducten.

7. DUURZAAM Bij juist onderhoud kan het parket meerdere generaties mee. Door de vloer te bewerken kan de kleur of uitstraling van de vloer worden veranderd.

Wählen Sie Ihre Länderseite, um Inhalte für Ihren Standort zu sehen.
Select your country page to see content for your location.
Sélectionnez la page de votre pays pour voir le contenu de votre emplacement.
Seleziona la pagina del tuo paese per visualizzare i contenuti per la tua posizione.