Over Xylo Vloeren

Xylo vloeren is specialist in exclusieve vloeren van hout, bamboe, kurk, leer en luxe pvc vloeren. Uw wensen en het beschikbare budget staan centraal. Door deze te combineren met onze kennis en ervaring, komen we tot verrassende oplossingen. Daarnaast delen we onze expertise graag met uw architect, aannemer of installateur om op bouwkundig gebied tot een optimale detaillering te komen.

Puur vakmanschap

Hooggeschoolde vaklieden, hoogwaardige, ecologisch materialen en stipte naleving van afspraken zorgen voor de realisatie van een perfecte vloer. U wordt intensief begeleid door een persoonlijk adviseur, van het eerste informatieve gesprek tot het moment van oplevering. Daarnaast zijn wij u gedurende de lange levensduur van uw vloer van dienst met een doeltreffende lijn onderhoudsmiddelen en gedegen onderhoudsadvies.

Topkwaliteit in Parket

Niet voor niets is Bauwerk Parkett al ruim 80 jaar dé producent van karakteristieke en hoogwaardige vloeren. Altijd innovatief op het gebied van gezond leven, duurzaamheid en design. Zwitserse nauwkeurigheid met een perfecte pasvorm van de planken. Vakmanschap is de basis voor het eersteklas kwaliteitsparket van Bauwerk Parkett. Om de kwaliteit te waarborgen is er een selecte groep parket- en interieurexperts in Nederland geselecteerd door Bauwerk Parkett.

Parket op vloerverwarming, het kan écht!

In Zwitserland heeft de ontwikkeling van vloerverwarming met hout een behoorlijke voorsprong, omdat er al veel langer gebruik gemaakt wordt van vloerverwarming. Het Zwitserse Bauwerk Parkett innoveert hier al sinds de jaren 70 mee.

De warmtedoorlaatweerstand van een houten vloer is zeer bepalend. Bauwerk Parkett onderscheidt zich op dit gebied met een toplaag en een HDF-onderdrager. Dit tweelaags product voldoet met een zeer lage weerstand van 0,049 m2 K/W ruimschoots aan alle warmteweerstandseisen van vloerverwarmingsleveranciers.

 

7 redenen om te kiezen voor Bauwerk Parkett

1. NATUURLIJK Levendig en echt. Houten vloeren zijn uniek en veelzijdig, ze geven elke ruimte charme. 

2. ECOLOGISCH Hout is een natuurlijke, herbruikbare grondstof. Met duurzame bosbouw zorgen we ervoor dat er niet meer hout verwerkt wordt dan er nieuw groeit of opnieuw bebost wordt. 

3. UNIEK Hout is altijd origineel, iedere plank is uniek. Door diverse producten te combineren ontstaan unieke varianten. 

4. AANGENAAM Een parketvloer geeft sfeer en voelt aangenaam warm aan. 

5.TIJDLOOS MOOI Parket geldt als een echte klassieker, geschikt voor iedere woonstijl! 

6. MAKKELIJK TE ONDERHOUDEN Het schoonhouden en onderhouden van Bauwerk Parkett is erg eenvoudig met de juiste onderhoudsproducten. 

7. DUURZAAM Bij juist onderhoud kan het parket meerdere generaties mee. Door de vloer te bewerken kan de kleur of uitstraling van de vloer worden veranderd.

Wählen Sie Ihre Länderseite, um Inhalte für Ihren Standort zu sehen.
Select your country page to see content for your location.
Sélectionnez la page de votre pays pour voir le contenu de votre emplacement.
Seleziona la pagina del tuo paese per visualizzare i contenuti per la tua posizione.